Şeker yeme isteği
Şeker sizin için kötüdür, bağımlılık yaratır, çünkü kalorileri vardır ve diyabetiniz veya diyabetle ilişkili bir durumunuz varsa – yüksek kan yağ seviyesine neden olur o zaman şekere sahip olmak kan şekerinizi ve kalp için bir risk faktörü olan trigliseritlerinizi artıracaktır. (Trigliseritler kandaki bir yağ türüdür.)
Şeker ve şekere çok hızlı dönüşen basit karbonhidratlar, çok hızlı kan şekerinizi yükselterek çok kısa zaman içinde tekrar yeme arzusuna neden olur.
Yapılan araştırmalar şekerin kokainden 8 kat daha fazla bağımlılık yarattığını ortaya çıkarmıştır.
Tek seansta Şeker yeme isteği sonlanır
Abrahamson Metodu ile yemeden duramadığınız şekerli ve çok hızlı şekere dönüşen basit karbonhidratlara olan yeme arzunuz tek seansta sonlanır.
Abrahamson Metodu İle Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazanırsınız
Bütün danışanlarımız uzman 1 yıl boyunca uzman danışmanlarımızın kontrolü altında olurlar. Zorlanmadan sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanırsınız. Şeker yeme isteği gibi benze bağımlılıkların sonşanmasında kullanılır. 36 yıldır uygulanan Abrahamson Metodu ile tek seansta. % 90 başarı oranı ile lider uygulamadır.
Diyabet hastasıysanız
problemleri ya insülin üretmedikleri ya da buna dirençli olduklarıdır. İnsülin olmadan şeker yemek kan şekerini artıracaktır. Ancak, esasen, diyabet sadece kan şekeri ile ilgili değildir.
Bu, kan şekeri ve trigliseritler ve lipit seviyeleri ile ilgilidir.Şeker çok kalorilidir. Böylece alkolsüz içeceklerde ve ilave şeker içeren her türlü yiyeceğin içinde çok fazla şeker tüketebilirsiniz. Şeker kalorilerinin diğer tüm kalorilerden daha fazla yağlanmasına neden olur. Şeker yeme isteği çok hızlı bir şekilde kontrolden çıkabilir.
Şeker yeme ihtiyacı neden olur
Ancak belirtmeliyizki, meyve ve süt ürünlerinde doğal olarak oluşan şekerden bahsetmiyoruz. İlave şekerlerin etkisini inceleyen çok sayıda araştırma yapılmıştır. Bildiğimiz şey, ilave şekerlerin sizi zayıf bir lipit (yağlar) profili için daha yüksek bir riske sokmasıdır: Kandaki daha yüksek trigliseritler, düşük HDL (iyi kolesterol) ve daha yüksek LDL seviyeleri (kötü kolesterol) yaratır. İlave şeker, zayıf bir lipit profili koroner kalp hastalığı riskinizi artırır.
İlave şekerlerin yüksek tansiyon riskinizi artırdığını gösteren bazı araştırmalar da vardır. Ve eklenen şekerler iltihabı teşvik eder ve daha fazla iltihabın kalp için iyi olmadığını görüyoruz.
Aşırı şeker ile ilgili birkaç sorun var. Her tür şeker diş çürümesini teşvik eder. Şekerli yiyecekleri ne kadar sık yerseniz, o zaman ağzınıza bakterilerin şeker üzerinde çalışmaya gitmesi için daha sık verirsiniz.
Şeker yeme ihtiyacı şeker bağımlılığının ve kısır döngünün sonucudur. Şeker yeme isteği sonlandırılabilir
İlave şeker
İlave şeker oranı yüksek gıda türlerine baktığımızda, genellikle beslenme açısından yüksek değildirler. Bu yüzden çok fazla şeker yemek, belki de olabildiğince sağlıklı bir diyet yemediğinizin genel bir göstergesidir.
Diğer sorun ise, obezite ve kilo alımına katkıda bulunabilmesidir, çünkü besin açısından yoğun yiyecekleri boş kalorilerle değiştiriyorsunuz. Şeker yeme isteğinin nedeni ilave şekerdir. Doğal şeker yani fruktoz, kontrollü tüketildiğinde ilave şeker etkisi yaratmaz.
Şeker kilo aldırırım ?
Şeker ve Kilo Alımı yüksek kalp hastalığı, diyabet ve belirli kanser türleri ile ilişkilendirilmiştir. Şeker, nereden gelirse gelsin, trigliseritlerimizi veya kandaki yağ seviyelerini artırma eğilimi gösterir ve daha yüksek trigliseritler kalp hastalığı riskinizi artırır. Her şey kalp hastalığına geri döner; Kimkasay Rafine şekeri toplumun bir numaralı katili olarak görebiliriz. Şeker yeme isteği sonlandırılarak Abrahamson metoduyla çok hızlı ve kalıcı kilo verimi sağlanır.
Şekerin Besin Değeri Yoktur
İşte şekerle ilgili birkaç sorun. En büyük şey, besin değeri olmamasıdır. Çok fazla şeker eklenmeye meyilli yiyecekler, diğer daha sağlıklı yiyeceklerden aldığınız doygunluğu sağlamazlar, bu nedenle insanlar daha fazla şeker içeren yiyecekler yediklerinde daha fazla kalori tüketmeye eğilimlidirler.
Şeker yeme isteği sayısız hastalığa neden olur çünkü şeker faydalı hücreleri yiyerek beslenir, sağlığımızı bozan zararlı / tümörlü hücreleri çoğaltır ve büyütür.
Şekerle tatlandırılmış içecekler.
Bir kurabiye veya bir parça kek yerseniz, yiyecek bir şeyiniz olduğunu hissettiğinizi gösteren hormonlarınız vardır. Bu hormonlar beyniniz ile bağımlılık duygusunu tetikleyerek, sürekli yemenize neden olur.
Glikoz vücudun en büyük yakıtıdır ve yediğimiz gıdalarda şeker moleküllerinin bir kombinasyonu olan karbonhidratlardan ayrılır. Sükroz (sofra şekeri) ve meyve suyu (fruktoz) gibi basit şekerler sadece bir veya iki şeker molekülünden oluşur ve tam tahıllar ve sebzeler gibi daha karmaşık karbonhidratlardan daha hızlı kan şekerine dönüştürülür.
Şeker Kaynakları
Şeker, kompleks karbonhidratlar proteinler ve yağlar hariç tüm gıda gruplarından gelir.
Meyveler, sebzeler, nişastalı gıdalar, süt ve yoğurt karbonhidrat kaynaklarıdır. Unlu mamuller, dondurulmuş tatlılar, şeker, meyve suyu, alkolsüz içecekler ve diğer tatlı sıvılar gibi tatlı yiyecek ve içecekler de basit şeker formunda karbonhidratlar içerir. Sofra şekeri, bal, pekmez, şurup, jöle / reçel ve diğer tatlı ilaveler de “basit” olarak adlandırılan karbonhidratlardır.
Basit karbonhidratlar kanınıza şeker olarak karışarak kısır döngüne neden olur. Bu kısır döngü sürekli acıkmanızı tetikler ve şeker yeme isteği oluşturur.
merhaba ;
şekerden kurtulmak istiyorum fakat kurtulamıyorum. Abrahamson Arınma Programını nedir bana yardımcı olabilirmisiniz?