Gluten & Şekeri Bırakın
Tek Seansta yemeden duramadığınız gıdalara olan yeme arzunuzun sonlanmasında size destek olur.
“Abrahamson metodu Bio Enerji temelli bütünsel bir uygulamadır. Bu Bio Enerji metodu herhangi bir şekilde sağlık hizmeti değildir. Söz konusu metot tıbbi ve/veya medikal bir müdahale içermeyip sağlıklı bir yaşam sürülmesini kolaylaştırabilmek için danışanlara destek sağlamaktadır.”
Sizi Arayalım
SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞI
Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Sağlamanıza destek oluruz. Destek ekibimizin düzenli olarak takip ederiz.
Aç Değilsiniz Ama Sürekli Yemek İstiyor musunuz ?
Bu hissi yaratan Şeker ve Gluten dir. Yemekte sonra şişkinlik hissi oluyor mu ?
Şeker ve Gluten Birçok Hastalığa Neden Olur.
Şeker hastalığı, tiroid, kalp damar hastalıkları, kanser, gün içinde yorgunluk, kas ağrıları
Abrahamson Metodu ile Şeker ve Gluten yeme arzunuz sonlanır.
Amacımız Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazandırmaktır.
GLUTEN ŞEKER YEME İHTİYACI BİR BAĞIMLILIKTIR!
Şekersiz glutensiz beslenme, Şeker ve gluteni kesmek sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırır. Sağlıklı beslenmek ve kilo verme için Şekerli ve Glutenli gıdaları hayatınızdan çıkartmalısınız. Gluten şeker hastalığı halk arasında giderek artmaktadır. Gluten ve şeker birlikte bir çok hastalığı tetikler. Gluten hassasiyeti hızla yayılmaktadır, buğdayın içinde bulunan gluten oranı artmasıyla gluten hassasiyetide artmıştır. Şekeri ve gluteni bırakmak, Şeker ve gluteni kesmek sağlık açısından önemlidir.
Enerjiniz artar
Bağırsak sisteminiz sağlıklı çalışır
bağışıklık sistemimiz güçlenir
Yüksek kilolardan korunmak için en önemli önlem alırsınız.
ŞEKER
Şeker Dünya sağlık örgütü tarafından, neden olduğu hastalıklar nedeyiyle global hastalık sorunlarının oluşturmasında endişe etmektedir.
Çoğu insan çocukluğundan itibaren her yemekten sonra şekerli tatlılar yediklerinden, yıllar içinde bu besinlere bağımlı olmaktadır. Şeker ve gluteni kesmek önemlidir, Çoğumuz “yemeklerden sonra yada gün içinde mutlaka tatlı ihtiyacı hissediyorum” deriz ve bu arzumuzdan bir türlü vazgeçemeyiz.
Doktorların “Beyaz Zehir” olarak tanımladıkları endüstriyel şeker’in, sigaradan daha kötü bir alışkanlık olduğu, sigaradan çok uyuşturucu bağımlılığına benzediği, araştırmalar sonucunda ortaya konmuştur. Böyle görülmesinin sebebi, Şekerin, beyinde uyuşturucu ile aynı bölgeleri etkilemekte olduğunun tespit edilmiş olmasıdır. Şeker, kanseri besleyen ana maddelerden birisi olmasının yanında, obeziteden diyabete kadar bir çok zararları olan bir maddedir.
Enerjiniz artar
Bağırsak sisteminiz sağlıklı çalışır
bağışıklık sistemimiz güçlenir
Yüksek kilolardan korunmak için en önemli önlem alırsınız.
GLUTEN
Gluten , insan bağırsaklarına yapışarak besinlerden faydalı maddelerin emilimine engel olan, buğday, arpa ve çavdarda bulunan bir bileşendir. Son 30 yılda buğdayın genetiğinin değişmesi sonucunda içinde bulunan gluten miktarı kat ve kar artmıştır. Gluten hassasiyeti hızlı kilo almaya yada anlamsız kilo vermeye neden olmakta, ve metabolizmamızın sağlıksız çalışmasına neden olmaktadır. Bir çok hastalıkları tetiklemekte, gün içinde yorgunluk hissine neden olmakta, kas ağrılarını, tiroid, 2. tip şeker hastalığı gibi bir çok olumsuzluklara neden olmaktadır. Şeker ve gluteni kesmek için destek alabilirsiniz.
GLUTEN HASSASİYETİ
BAĞIRSAK SİSTEMİ
RAHATSIZLIĞIDIR.
değiştirerek hayatınızı
değiştirin
GLUTEN NEDEN ZARARLIDIR?
Buğday tohumlarının genetiğinin değişmesiyle, buğdayın içindeki gluten oranı katlanmıştır. Yüksek ortanlardaki gluten maddesi bağırsaklarımızın çalışmasını bozmaktadır.
Glutensiz ve şekersiz beslenme, bir çok hastalığın önüne geçebilir. Gluten hassasiyetinin neden olduğu belli başlı hastalıklar: Diyabet, Obezite, Haşimato, Bağırsak hastalıkları, Psikolojik sorunlar, Kan değerlerinizin bozulması.
Dünya Sağlık Örgütü yanlış beslenmeden dolayı 2040 yılına kadar herkesin diyabet hastası olma riskini vurgulamaktadır. Gluten şeker hastalığı arasında ciddi bulgular bulunmaktadır. 21 gün şekersiz glutensiz beslenme elbette önemlidir ancak asıl olan kalıcı beslenme alışkanlığıdır
Gluten şeker hastalarına zararlımı ?
Gluten şeker hastalığını tetiklemekte ve dünyada hastalığın çok hızlı yayılmasına neden olmaktadır.
Gluten alerjisi olanlar ne yememeli ?
Gluten alerjisi hızla artan bir rahatsızlıktır. Gluten buğday içerisinde bulunan bir proteindir. Bağırsak çeperlerine yapışarak sindirilmi zorlaşmaktadır. Şeker ve gluteni kesmek, bağırsak sistemi başta olmak üzere sayısız hastalığa karşı korum sağlar.
Bir Çok ülkede bir çok hastalığın nedeni olarak görülmektedir.
Gluten vücuttan nasıl atılır ?
Glutenin vücuttan atılması için düzenli su içmek ve hareket ederek detoksifikasyonu sağlamak gereklidir.
ABRAHAMSON METODU
Şeker ve gluteni kesmek, bağımlılığından kurtulma konusunda 41 yıllık tecrübesi ile dünyanın bir çok ülkesinde danışanlarına hizmet vermektedir.
“Abrahamson metodu biyoenerji temelli bütünsel bir uygulamadır. Bu biyoenerji metodu herhangi bir şekilde sağlık hizmet değildir. Söz konusu metot tıbbi ve/veya medikal bir müdahale içermeyip sağlıklı bir yaşam için sürülmesini kolaylaştırabilmek için danışanlara destek sağlamaktadır.”
SAĞLIkLI BESLENME VE KİLO VERME
Diyetlerin çoğu şişmanlık (obezite) belirtilerinin azalmasına yardımcı olur, ancak diyet menüsü, şişmanlama nedenlerini yok etmez. Abrahamson Arınma Merkezleri’ nde uygulanan terapi ise; şeker ve gluten tüketme dürtüsünü azaltır, bu besinlere kayıtsız kalmayı sağlar!! Şeker ve glutebi kesmek, Süreci izleyen kişiler birkaç gün içinde kişiler, daha odaklı, daha canlı olduklarını, daha az uykuya ihtiyaç duyduklarını ve genelde kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha neşeli olduklarını bildirirler. Abrahamson Arınma Merkezleri’ne arınmaya gelen binlerce kişi, şeker ve gluteni bırakarak başarı ile kilo vermelerine destek olunmuştur..